Office 365 vanaf nu op iPhone

Microsoft heeft een versie van Office voor iOS uitgebracht. Met de mobiele versie kunnen Word- en Excel-documenten worden bewerkt. Voor de applicatie is wel een Office 365-abonnement vereist, wat u via onze engineers kan verkrijgen.

De mobiele Office-versie stelt gebruikers in staat om Word- en Excel-documenten te bewerken. PowerPoint-presentaties kunnen wel worden geopend, maar niet worden bewerkt: het is enkel mogelijk om notities toe te voegen. Documenten kunnen onder meer worden geopend via het SkyDrive-account van de gebruiker, hoewel het ook mogelijk is om te synchroniseren met een zakelijke SharePoint-omgeving. Documenten kunnen lokaal worden opgeslagen, zodat ze zonder internetverbinding kunnen worden bewerkt.

Indien u graag een demo zou wensen van de mogelijkheden van Office 365 in combinatie met verschillende tablets (al dan niet van Apple) komen we graag eens langs! Maak hiervoor een afspraak op 078 35 35 43.

blog comments powered by Disqus

Bug in iOS 6 met Exchange

Recentelijk heeft een groot bedrijf in Amerika aan zijn medewerkers geadviseerd voorlopig hun iOS devices niet up te daten naar iOS 6 omwille van bugs die er zouden zijn met het behandelen van uitnodigingen, verstuurd vanuit de Exchange omgeving. Meer bepaald zouden er spontaan afspraken verdwijnen uit agenda’s als slechts één enkele persoon de afspraak weigert, waardoor deze meteen uit alle andere deelnemers hun agenda verdwijnt. Daarom denken we ook dat het beter is de update naar iOS 6 nog wat uit te stellen (indien je deze nog niet gedaan hebt) of als je reeds een iPhone 5 hebt, voorlopig geen meeting requests te accepteren of te weigeren om problemen op de Exchange omgeving te voorkomen. Apple en Microsoft zouden op dit moment koortsachtig naar een oplossing aan het zoeken zijn om te kijken hoe ze dit probleem kunnen verhelpen.
blog comments powered by Disqus