Bug in iOS 6 met Exchange

Recentelijk heeft een groot bedrijf in Amerika aan zijn medewerkers geadviseerd voorlopig hun iOS devices niet up te daten naar iOS 6 omwille van bugs die er zouden zijn met het behandelen van uitnodigingen, verstuurd vanuit de Exchange omgeving. Meer bepaald zouden er spontaan afspraken verdwijnen uit agenda’s als slechts één enkele persoon de afspraak weigert, waardoor deze meteen uit alle andere deelnemers hun agenda verdwijnt. Daarom denken we ook dat het beter is de update naar iOS 6 nog wat uit te stellen (indien je deze nog niet gedaan hebt) of als je reeds een iPhone 5 hebt, voorlopig geen meeting requests te accepteren of te weigeren om problemen op de Exchange omgeving te voorkomen. Apple en Microsoft zouden op dit moment koortsachtig naar een oplossing aan het zoeken zijn om te kijken hoe ze dit probleem kunnen verhelpen.
blog comments powered by Disqus

Belgacom lanceert Becloud Collaboration

Belgacom heeft onlangs zijn eigen versie van Office 365 uitgerold en beschikbaar gemaakt voor een lagere prijs indien u reeds 1 Belgacom of Proximus product afneemt.

Wat zijn de voordelen?

  • U beschikt over een mailbox met de naam van uw bedrijf.
  • U hebt toegang tot een SharePoint waar u uw documenten kunt opslaan en delen binnen uw bedrijf.
  • U kunt gemakkelijk een eigen website creëren.
  • U kunt snel uw documenten in Word, Excel en PowerPoint raadplegen en bewerken, eender waar en op al uw toestellen.
  • U kunt op verplaatsing communiceren met klanten en medewerkers op basis van aanwezigheidsindicatoren, instant messaging, audio- of video-oproepen van pc tot pc, en online vergaderen.

Fintan IT helpt u graag met het uitrollen van deze cloud oplossing in uw bedrijf en het trainen van uw medewerkers om dit product ten volle te kunnen gebruiken.
blog comments powered by Disqus

Apple Consultant

service_apple_consultants_network
Laatste rechte lijn naar Apple Certified Consultant ingezet!

We hebben de aanvraag bij Apple EMEA ingediend en binnenkort zijn we ook officieel Apple Certified Consultant. Dit wil zeggen dat ons bedrijf aan de voorwaarden en standaarden voldoet die, volgens Apple, noodzakelijk zijn, om goede consultancy dienstverlening aan te bieden.

Hieronder wordt verstaan; gecertifieerde kennis aantoonbaar in de praktijk, voldoende omkadering, verzekerd voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid en duidelijke tarieven.

Deze nieuwe stap zal ongetwijfeld een hele nieuwe markt klanten aanboren en we zijn dan ook verheugd deze te verwelkomen bij Fintan IT cvba.
blog comments powered by Disqus