draadloos internet

Professionele WiFi voor bedrijven

Bij bedrijven heeft de laatste jaren een explosie plaatsgevonden van de uitrol van WiFi netwerken voor de eigen kantooromgeving. De opkomst van smart phones en tablets zijn hiervoor verantwoordelijk. Te vaak is er echter gekozen voor een zeer simpele enkelvoudige oplossing welke in het begin prima voldeed. Naarmate deze WiFi netwerken meer gebruikt worden door steeds meer personeel en er in de directe omgeving vaak WiFi netwerken van buren te vinden zijn, blijkt de stabiliteit en betrouwbaarheid hiervan vaak ver te zoeken.

Fintan IT kan bedrijven en kleine vennootschappen een perfecte migratie naar een professioneel WiFi netwerk bieden. Traditioneel bestaat een professioneel WiFi netwerk meestal uit meerdere Access Points die door middel van een centrale controle eenheid een optimaal dekkend netwerk creëert en storingen van andere WiFi netwerken tot een minimum reduceert. Echter blijken deze controllers een zeer dure zaak.

Fintan bouwt daarom voor u een controller in de cloud, en doet dit dankzij een nieuw partnership met Ubiquiti en Aerohive netwerkoplossingen. Dankzij hun producten, kunnen we voor u een schaalbaar en zeer betrouwbaar draadloos netwerk opbouwen, tegen een minimum van de prijs.

Interesse in deze oplossingen? Contacteer ons dan voor een afspraak op 078 35 35 43

blog comments powered by Disqus