Nieuwe certificaties

Fintan IT cvba heeft sinds 1 september 2014 de Microsoft Small and MidMarket Cloud Solutions competency op silver level bereikt! Dit wil zeggen dat Microsoft ons erkent als bedrijf dat verregaande kennis en advies levert op gebied van de Microsoft Online Services zoals Office 365 en SharePoint Online, tesamen met Azure. Een structurele ondersteuning van Microsoft is hierdoor steeds gewaarborgd.
blog comments powered by Disqus

Fintan IT is nu ook Cloud Accelerate Partner

Fintan-IT-Cloud-Accelerate-Partner
Fintan IT cvba is sinds 1 juni 2013 Microsoft Cloud Accelerate Partner, een erkenning die slechts voor enkele partners in België is weggelegd. Dit wil zeggen dat Microsoft Fintan IT erkent als bedrijf dat verregaande kennis en advies levert op gebied van de Microsoft Online Services zoals Office 365 en SharePoint Online. Een ander voordeel is dat Fintan IT steeds beschikt over actuele kennis rondom de ontwikkelingen van de Microsoft Online (Cloud) Services. Een structurele ondersteuning van Microsoft is hierbij gewaarborgd.
blog comments powered by Disqus

Officieel certificaat ICTwaarborg

Deze week is officieel ons certificaat van ICTwaarborg 2012 in onze mailbox binnengevallen. Met enige trots presenteren wij u fier ons certificaat. Tevens hebben wij als Fintan IT het ETIC handvest onderschreven, wat ook in Belgie een aantal garanties biedt dat u als klant enkel met de allerbesten te maken heeft
blog comments powered by Disqus

ICT waarborg certificaat

ictwaarborg
Als een van de eerste bedrijven in Belgie, zijn we fier om te melden dat we officieel de ICT waarborg onderschrijven van de brancheorganisatie die in Nederland al talloze van onze collega’s vertegenwoordigt. Dit betekent dat we een charter ondertekenen dat u als klant de garantie geeft op vlak van dienstverlening, kwaliteit en beschikbaarheid. We hebben in die zin ook onze algemene voorwaarden aangepast om in overeenstemming te zijn met de algemene voorwaarden waar consumenten recht op hebben als ze te rade gaan bij een lid van ICT waarborg. Meer informatie vindt u op de website van http://www.ictwaarborg.nl

blog comments powered by Disqus

Microsoft Partner

Ook Microsoft heeft recentelijk onze partner aanvraag goedgekeurd. Hierdoor bent u als klant zeker van gecertifieerde techniekers, die bovendien rechtstreeks support kunnen genieten van Microsoft. We blijven continu investeren in opleiding van onze mensen en zijn dan ook vast van plan om door te groeien tot het Gold Partner netwerk. Blijf ons volgen!
blog comments powered by Disqus

Apple Consultant

service_apple_consultants_network
Laatste rechte lijn naar Apple Certified Consultant ingezet!

We hebben de aanvraag bij Apple EMEA ingediend en binnenkort zijn we ook officieel Apple Certified Consultant. Dit wil zeggen dat ons bedrijf aan de voorwaarden en standaarden voldoet die, volgens Apple, noodzakelijk zijn, om goede consultancy dienstverlening aan te bieden.

Hieronder wordt verstaan; gecertifieerde kennis aantoonbaar in de praktijk, voldoende omkadering, verzekerd voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid en duidelijke tarieven.

Deze nieuwe stap zal ongetwijfeld een hele nieuwe markt klanten aanboren en we zijn dan ook verheugd deze te verwelkomen bij Fintan IT cvba.
blog comments powered by Disqus